Spouštíme registrace na první letošní konferenci v Praze

By | 7.2.2024

35. EduFórum v Praze: Přes limity ve vzdělávání se bude konat 21. března od 17:30. Jako už tradičně začíná EDUtrhem, tj. diskuzními stánky vzdělávacích projektů, firem, organizací a škol, poté pokračuje 5 inspirativními prezentacemi od hostek a hostů z různých sektorů vzdělávání. Uvidíme se tam?

Smyslem networkingových konferencí EduFórum je přinášet inovace ze vzdělávání, šířit je mezi vzdělavatele i veřejnost a propojovat inovátorky a inovátory z různých oblastí vzdělávání. Jsme největší networkingová platforma svého druhu v Česku a už přes 10 let mapujeme vzdělávací podhoubí u nás, přitom pomáháme

Aktuální konference je na téma přes/limitů, protože omezení jsou často to, s čím se ve školství i v dalších oblastech vzdělávání setkáváme. Nedostatek financí na vzdělávací rozpočty ve firmách, platy v neziskovém sektoru a seškrtané bonusy, málo pedagogů a školních psychologů, Covidová opatření, chybějící lidskost vs. umělá inteligence a další inhibátory zamávaly vzdělávací mapou posledních let, přetvořily ji podle svého. Ovšem jsou mezi námi (a je jich naštěstí hodně) vzdělavatelé, kteří rychle se měnící podmínky vzali jako výzvu a hranice si stanovují vlastní.

Pozvali jsme 5 úspěšných hostek a hostů, aby se o svoje vyzkoušené know-how podělili v rámci nabité pětiminutové prezentace. Mezi nimi potkáte nezdolnou Anastasii Saliakhovu, která už mnoho let v Praze propojuje mladé expaty a migranty s rodilými Čechy a Češkami, i proto založila Entre Sociale, inkubátor sociálních projektů. Příspěvek o game-based learning bude mít také výřečný Filip Gábor z Playversity.cz – promluví o jedinečných herních a gamifikačních možnostech vzdělávání ve školách i ve firmách.

Máte také co říct a chcete o svém vzdělávacím projektu, firmě, organizaci, škole dát víc vědět? Přihlaste se jako hosté EDUtrhu. Vítáme neziskové organizace, studentské platformy nebo neformální skupiny (nejen) aktivních mladých lidí, kteří zatím jinde moc prostoru neměli – přidejte se jako účastníci nebo hosté. Přihlášením předem získáte kontakty na ostatní účastníky. Těšíme se na vás.

Více informací na našem webu www.eduforum.cz/pristi-udalost. Vstupenky zdarma nebo za dobrovolný příspěvek. Přidejte se pro aktuality (a rovnou se propojte s dalšími hosty) v události na LinkedIn nebo na Facebooku.

Zdroj: Irena Pajerová, info@eduforum.cz.