Vzdělání dostupné pro všechny. Binance spouští Školu kryptoměn v českém jazyce

By | 2.1.2024

Binance připravilo pro české uživatele unikátní vzdělávací projekt Škola kryptoměn. Nabídne celkem 6 bezplatných online kurzů určené k podrobnému pochopení základů a mechanismů různých oblastí krypta a web3.

Absolvování každého kurzu přináší uživatelům nejen užitečné znalosti, ale také NFT certifikáty a odměny v ekosystému Binance za každý úspěšně dokončený kurz. Na platformě jsou kurzy strukturovány v různých úrovních od začátečníků, středně pokročilých až po pokročilé. Škola kryptoměn nabídne tyto tematické kurzy:

Základy blockchainové technologie

Základy kryptoměn

Decentralizace

Web3 a Metvarese

Základy tradingu

Obchodní a investiční strategie

Například kurz Základy blockchainu poskytne uživatelům v jednotlivých modulech podrobný přehled o blockchainové technologii, včetně detailního rozboru nejdůležitějších aspektů pro její pochopení, jakými jsou historie blockchainu, rozdíl mezi mechanismy Proof of Work a Proof of Stake, nebo možná využití.

‘‘Česko je pro nás jedním z nejdůležitějších trhů ve střední a východní Evropě. Máme zde marketingový tým, lokalizovali jsme veškerý náš obsah. Proto jsme se nyní zaměřili na zlepšení finančního vzdělání českých uživatelů a představili některé obecné znalosti o kryptoměnách co nejsrozumitelnější a nejpřístupnější formou – prostřednictvím první série kurzů Školy kryptoměn v českém jazyce,’’ uvedl Ondřej Pilný, Country Manager společnosti Binance.

Škola kryptoměn byla dosud dostupná pouze v angličtině pod názvem Crypto School. Projekt vznikl pod hlavičkou Binance Academy a celosvětově oslovila více než 3,7 milionu nových uživatelů. Do dnešního dne absolvovalo kurzy 510 000 účastníků a bylo rozdáno 98 000 certifikátů NFT. Všechny dostupné online kurzy jsou k dispozici na této stránce. 

O společnosti Binance

Binance je přední světový poskytovatel blockchainového ekosystému a infrastruktury pro kryptoměny se sadou finančních produktů. Platforma Binance, které důvěřují miliony lidí po celém světě, se věnuje zvyšování svobody peněz pro uživatele a nabízí bezkonkurenční portfolio kryptografických produktů a nabídek, včetně: obchodování a financí, vzdělávání, dat a výzkumu, společenského dobra, investic a inkubace, decentralizace a infrastrukturních řešení a dalších.

O Binance Academy

Binance Academy je přední vzdělávací platforma v oblasti blockchainu a kryptoměn. Byla spuštěna v roce 2018 a slouží milionům studentů po celém světě ve více než 30 jazycích.

Zdroj: Binance